Zunobri D1 laat groei zien

De eerste wedstrijd van onze D1 op een vrijdagavond. Bij een ondergaande nazomerzon in Drachtstercompagnie ging het team warmlopen. De sfeer zat er gelijk goed in, de aandacht iets minder.

Na twee grote kansen voor Tfs is de aandacht snel terug. Kevin, te leen van de E1, begint op de bank en Tess, Lara, Merle en Alberto op het veld.

Na een aantal kansen over en weer scoort het thuisteam het eerste punt, snel gevolgd door het tweede en het derde. Zunobri laat zich niet kisten en Lara scoort. Maar Tfs ook.

Na het eerste kwart komt Kevin in plaats van Merle. Tfs scoort dit kwart 2x en Kevin  1x voor Zunobri.

Ruststand 6-2. Kan de preek van Loes en Tjeerd het tij keren?

Deels. Tfs komt in het derde kwart tijdenlang niet aan scoren toe. Zunobri helaas ook niet. Op slag van het fluitsignaal gooit Tfs er een in de korf.

Laatste kwart. Vijf punten achterstand. En nog geen minuut later is die dankzij Kevin teruggebracht naar vier. En toen weer vijf. En vier, toen drie, beide keren dankzij Tess.

De scheids fluit af. Eindstand: 8-5. Nog geen winst, maar het team wordt duidelijk met de wedstrijd beter.

Geschreven door: Casper Albers