Mooie start Zunobri E1

Na 48 uur regen zijn de weergoden ons gunstig gezind op deze eerste nazomerse competitiedag. Door ziekte van Stan bestaat de E1 vandaag uit Chiara, Kim B, Kevin, Rifka en backup van Tess. Ze spelen tegen de E1 van Roda ‘70.

Met 2 geblesseerde trainers, moet het vuurwerk vandaag van de spelers komen.

Na een strijd waarin beide teams heen en weer gaan, scoort Chiara 1-0 uit een snelle doorbraak. 5 min later scoort Kim 2-0 en Chiara 3-0. Het spel gaat snel door, met kansen voor allebei de teams. Met 3-1 gaan ze de eerste wisselpauze in.

Na de pauze voert Ritola de druk op en wordt het 3-2. Gelukkig houdt Zunobri de moed erin en na weer een snelle doorbraak geeft Kevin een goeie voorzet waardoor Chiara scoort. Er wordt door beide teams goed en snel overgespeeld, en met 4-2 klinkt het fluitsignaal voor de ranja-pauze.

Met Tess in het team en Rifka op de bank beginnen we de 2e helft. Kevin scoort snel en na een tijdje nog ‘n keer. Het is 6-2 voordat de laatste helft start, met Rifka weer terug in het team. Roda mist een strafworp, zunobri pakt haar strafworp wel (Chiara) en de tegenstander maakt later ook nog ‘n doelpunt. Met 7-3 sluit de E1 een mooie wedstrijd af!

Door: Cindy Dirkx