Nederlaag Zunobri D1 ondanks bliksemstart

Na een lange zomerstop begon zaterdag 7 september de competitie weer voor de jeugd van Zunobri D1.

Het door Land Schoenmode gesponsorde team bestond dit eerste duel uit Tess, Alberto, Kim, Demian en Merle. De start tegen  Rodenburg/OWK/Sparta D4 was hoopgevend, want in de eerste de beste aanval kwam Zunobri door Kim op een 1-0 voorsprong. Helaas liep de scherper schietende tegenstander daarna binnen enkele minuten weg naar 1-3.
Na het tweede kwart was de achterstand al opgelopen naar 2-8 (treffer Tess) en werd duidelijk dat op de eerste zege nog even gewacht moest
worden.

Tess scoorde nog tweemaal in het derde kwart, maar de gasten liepen verder weg naar 4-13. Het laatste kwart werd door scores van Kim, Tess en Demian en slechts twee tegentreffers nog heel knap winnend afgesloten. Daarmee werd de einduitslag 7-15.
De nederlaag was terecht, maar ook wel wat geflatteerd. Zunobri ondernam veel schotpogingen, maar deed dit helaas minder zuiver dan de bezoekers. Als de komende duels wat rustiger en scherper geschoten wordt en de verdedigende taken wat sneller en geconcentreerder worden uitgevoerd, dan zit er nog genoeg in het vat voor dit prille maar enthousiaste D-team.