Zunobri E1 sluit seizoen af met klinkende overwinning

In de stromende regen werd er koers gezet richting Boelenslaan. Zo kom je nog eens ergens. Op een strak en vochtig grasveld werd er al in de warming-up goed ingespeeld door Tess, Kim, Lara en Merle. Dat betaalde zich direct terug in de wedstrijd, want de meiden vonden elkaar vaak en bleven lang in balbezit. Coach Jan Jansma verving Sharon en zag dat het balbezit werd omgezet naar een comfortabele 3-0 voorsprong bij rust.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Veel snelheid, felheid en scorend vermogen. De tegenstander kwam er vaak niet aan te pas. Mooie treffers wisselden schoten af die net geen doelpunt opleverden. Een terechte 1-8 eindstand was het gevolg. Lara had een beetje pech in de afronding, maar dat ze kan scoren bewees ze in de strafworpenronde door als enige twee keer raak te schieten. Knap hoor!

Al met al een mooie afsluiting van een leerzaam seizoen. Dank aan de trainers, coaches en enthousiaste ouders voor de gezellige support. Op naar de familiedag!