Mooi resultaat Zunobri E2 in slotwedstrijd

Mooi resultaat Zunobri E2 in slotwedstrijd

Zaterdag 15 juni reist de E2 in de regen af naar het verre Veenwouden om daar hun laatste veldcompetitie tegen Veenwouden E1 te spelen. 2 Debutanten reizen mee: de nog steeds geblesseerde Kevin is vervangen door Demian en ook Rifka mag voor het eerst meedoen.
De wedstrijd begint met Alberto, Stan, Chiara en Kim. Zunobri speelt vandaag niet in de door Land Schoenmode gesponsorde blauwe shirts, maar in de rode trainingsshirts omdat Veenwouden ook in het blauw speelt. Zunobri gaat direct in de aanval, maar doordat Veenwouden goed verdedigt, weet het team geen kansen te creëren. Halverwege het eerste kwart komt het spel los en krijgen beide teams kansen. Helaas zijn de schotpogingen van Chiara en Stan niet succesvol en ook het schot van Alberto wil er niet in.
Na 10 lange minuten mogen Rifka en Demian eindelijk het veld in. Zij vervangen Kim en Stan. Enthousiaste Demian weet direct al een aantal keer de bal te onderscheppen. Ook Rifka doet het heel goed en weet prima bij haar dame te blijven. En dat is best lastig!
Net als in het eerste kwart, wil in het tweede kwart de bal er maar niet in. Beide teams verdedigden goed en het ziet er naar uit dat ook in dit kwart niet gescoord zal worden. Tot Alberto ineens de korf weet te vinden: 0-1! Direct fluit de scheidsrechter voor de rust. Tijd voor limonade!

Na de limonadepauze mogen Stan, Demian, Kim en Rifka proberen om de voorsprong te vergroten. Het spel gaat net als in de eerste helft van korf naar korf en de teams zijn aan elkaar gewaagd. Maar gelukkig lukt het Demian en later ook Kim om de korf te vinden. Na afloop van het derde kwart is de stand dus 0-3.
Het laatste kwart is het aan Alberto, Stan, Chiara en Kim om de voorsprong vast te houden en de tegenstander niet op gelijke hoogte te laten komen. Een taak die hen goed ligt. Het verdedigen gaat goed, ook bij Veenwouden. Alberto weet nog een bal te raken en daarna lijkt het wel prijsschieten. Af en toe wordt er iets te enthousiast en dus verdedigd geschoten. Veenwouden creëert ook kansen, maar het lukt hen niet om de 0 weg te poetsen. Aan het eind hoogt Chiara de stand nog een beetje op door het vijfde en laatste doelpunt voor Zunobri scoren.
En zo wint Zunobri E2 de laatste competitiewedstrijd met 0-5 en eindigt op de derde plaats.

Geschreven door Madelon van Efferen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram