Zunobri Vacatures

Zunobri Vacatures

Beste leden en ouders

We zijn een vereniging met veel actieve vrijwilligers waardoor we relatief veel dingen kunnen organiseren voor een kleine vereniging als Zunobri. Maar ook hier hebben we verloop en zoeken we van tijd tot tijd nieuwe vrijwilligers om bepaalde posten in te vullen. Op dit moment zijn er drie taken waarvoor we iemand of een duo/trio zoeken.

1)      Wedstrijd secretariaat

2)      Nieuwe bestuursleden

3)      Sponsor Commissie

Wedstrijd secretaris.

Het wedstrijd secretariaat wordt al enige jaren door Yvonne Wijtsma gerund. Zij zorgt ervoor dat teams samen met de TC worden samengesteld en worden aangemeld bij de bond, dat de wedstrijd en rij en was schema’s kloppen en dat er een scheidsrechter  beschikbaar is. Daarnaast regelt ze aanpassingen in het schema als er een wedstrijd uitvalt. Ik heb van Yvonne begrepen dat je wel van puzzelen moet houden bij het maken van alle indelingen. Zij heeft aangeboden om de nieuwe wedstrijd secretaris goed in te werken en bij te staan zodat de overdracht soepel verloopt.  

Wij hopen iemand (eventueel met een of  twee assistenten) te vinden die deze taak op zich wil nemen. Mocht je er tegen op zien om dit alleen te doen dan is mogelijk om deze post over twee of drie personen te verdelen zodat jullie voor elkaar in kunnen vallen en de taken (of b.v. periodes) kunnen verdelen.

Bestuursleden

Op dit moment bestaat het bestuur officieel uit 3 personen een Secretaris (Sytse Henstra), Penning meester (Ruud Birza) en algemeen bestuurslid (Janneke van der Leest.  We zoeken hier eigenlijk nog twee personen bij. Bij voorkeur ouders met kinderen in het F of E teams en leden uit Zunobri 1. Deze zijn nu niet vertegenwoordigd in het bestuur.

Omdat er zoveel commissies zijn die vrij autonoom werken valt de belasting voor het bestuur reuze mee. We hebben een maal per maand een vergadering die relatief informeel verloopt en vooral gezellig is. Er wordt niet direct verwacht dat ieder bestuurslid zich even veel kan inzetten voor de club. Soms is het alleen al van belang dat bij het nemen van besluiten deze door een ruime vertegenwoordiging uit de club genomen worden. Daarnaast maken vele handen ligt werk.

Sponsor Commissie.

Op dit moment bestaat de sponsor commissie uit Janneke van der Leest en Erika Blaauw. Voor Erika zoeken we nu een vervanging. Aangezien Janneke  wel de middenstand om haar vinger wind maar niet met computers kan omgaan, zoeken we iemand met iets meer affiniteit met computers, die kan helpen met opstellen en versturen van brieven en bijhouden van de (beperkte) administratie.   

Ik hoop dat jullie allemaal hier even over nadenken om te zien of jullie wat tijd over hebben voor de club. We zijn allelmaal aanwezig op de Familie dag. Dus als je vragen hebt schiet ons dan vooral even aan. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra

secretaris@zunobri.nl

0594-500254

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram