Zunobri E1 sleept eerste overwinning in de wacht

Zunobri E1 sleept eerste overwinning in de wacht

Na twee verliespartijen greep het door Land Schoenmode gesponsorde Zunobri E1 op bezoek bij TFS (Troch Freonskip Sterk) eindelijk zijn eerste zege van het veldseizoen.
En wat voor een zege! Met maar liefst 9-1 werd de ploeg uit Drachtstercompagnie overklast. Er werd als leeuwen verdedigd, als onstuitbare gazelles aangevallen en als ware scherpschutters raak geschoten. Het was alsof de ploeg voelde dat ze iets goed te maken hadden na de toch wat onverkwikkelijke 14-2 nederlaag een week eerder in Oerterp.

Kim en Merle zorgden al snel voor een 2-0 voorsprong en daarna werd er niet meer omgekeken. Tess en Kim hadden goud in de vingers en mikten van alle afstanden de fraaiste ballen door de korf, Lara en Merle renden, onderschepten en verdedigden met alles wat ze in zich hadden. En dat was deze wat druilerige vrijdagavond meer dan genoeg.

Toen de kruitdampen na vier kwarten waren opgetrokken stond er een prachtige 1-9 op het denkbeeldige scorebord. Er had deze avond echt een team gestaan dat voor elkaar wilde werken en vast van plan was niet weer met een nederlaag huiswaarts te keren. De strafworpen werden ook nog eens winnend afgesloten (3-5) en ook Lara liet daarbij met een fraaie onderhandse worp zien dat ze geen moeite heeft met scoren.

Indien met deze wilskracht, daadkracht én schotkracht wordt doorgegaan, gaan we nog mooie dingen zien van deze vier enthousiaste speelsters. Zaterdag wacht de ploeg van coach Sharon en assistent-coach Tjeerd alweer een nieuwe uitdaging. Veel succes!

Geschreven door Bart Vonk

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram