Herkansing voor E2

Na de verloren wedstrijd van vorige week mogen we deze week in de herkansing. Met Kevin die nog steeds geblesseerd is en Stan die van de fiets is gevallen hebben we gelukkig drie invallers van het andere E-team.

De eerste helft begint met Stan, Kim B, Chiara en Alberto. Nadat Alberto een kans mist scoort de tegenstander in de vijfde minuut 0-1. Drachten speelt goed over en binnen no-time is het 0-2. Vlak voor de rust scoort drachten nog 0-3.

De tweede helft wordt gespeeld met inreng van de E1: Merle en Kim W vervangen Kim B en Stan. Ze krijgen een aantal kansen en de tegenstander verdedigt goed. Nadat drachten nog twee doelpunten maakt, scoort Merle binnen 5  minuten 4x en is het 4-5. Vlak voor rust maakt Alberto er 5-5 van.

Meteen na rust scoort Drachten. Zunobri krijgt een strafworp en mist helaas. Tess, Stan, Kim B en Merle bieden fors tegenstand en na een snelle doorbraak maakt Tess 6-6. Het gaat gelijk op en beide teams krijgen behoorlijk wat kansen, waarbij Drachten nog één keer scoort.

De laatste helft staan Alberto, Tess, Chiara en Kim W in het veld. Het gaat mooi op en neer met wat meer kansen en doelpunten voor Drachten met als eindstand 8-9, waarbij Kim W en Chiara nog scoorden voor Zunobri.

Net als vorige week, zijn de teams aan elkaar gewaagd. Drachten blijkt nèt wat doelvaster te zijn en gaat met de winst naar huis.