Spannende wedstrijd F1

Het was prachtig korfbalweer afgelopen zaterdag. De F’jes mochten afreizen naar Surhuisterveen. Na een lange zoektocht waren de korfbalvelden gevonden en moesten ze snel omkleden en begon de wedstrijd.
Nienke en Irma hadden zelf een wedstrijd, maar met 3 ouders aan de kant was de coaching in goede handen.
De tegenpartij had veel spelers, dat bleek handig met de warmte. Ze hadden iedere 10 minuten 4 nieuwe spelers in het veld staan.
Zunobri moest even wennen aan de warmte, maar wist goed bij te blijven. De tegenpartij scoorde makkelijk, maar Syra wist de eerste helft ook 2x raak te schieten, ruststand 4-2.
In de tweede helft ging het snel met de scores. Af en toe was het verschil 3 doelpunten in het voordeel van it Fean waardoor Zunobri de 5de speler, deze keer Eline, in mocht zetten. Door de komst van Eline werd het verschil dan snel weer teruggebracht naar 2. Dit herhaalde zich zo een aantal keer.
Zunobri F1 was bezig met een eindsprint en scoorde even makkelijk. Het werd aan het einde nog erg spannend, maar de scheidsrechter floot af met een eindstand van 10-9.
Zunobri F1 heeft een top wedstrijd gespeeld, hard gewerkt en vooral goed samen gespeeld!
Nu nog drie thuiswedstrijden op het programma waarin de talenten van F1 nog mogen laten zien wat ze in huis hebben.