Knotsgek duel E1

Knotsgek duel E1

Zaterdag 25/5 hebben we weer een knotsgek duel gezien van “onze E1.” Knotsgek, veel punten en hilariteit. Wat een snelheid zit er in dit team. Leuk om te zien en het plezier bij de speelsters spat er af. Heb de score bij kunnen houden, eindstand 11-10. Het spel wordt steeds sneller en flitsender. Ene moment bij de eigen korf en een klein beetje later de bal in de korf van de tegenstander. Het gaat wekelijks beter en als vaste supporter ben ik benieuwd waar dit stopt! Wellicht nog een mooie eindsprint naar het kampioenschap? Tot volgende week. Oh ja: kledingsponsor is Land schoenenmode uit Zuidhorn (maar dat wisten jullie al?)

Geschreven door Sharon vd Leest

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram