Teleurstelling na sterke pot Zunobri C1

Teleurstelling na sterke pot Zunobri C1

Zaterdag 11 Mei mochten de C1 aantreden tegen de Drachtster jongens en meiden. Vooral met die laatsten hadden onze C’ tjes direct veel te stellen want daar zaten een paar boomlange exemplaren bij waardoor veel ballen direct onderschept werden. 

 
We stonden al snel 0-1 achter, maar gelukkig maakte Yoram vrij snel daarna de 1-1 middels een fraaie doorloopbal. Helaas was dit gelijkspel van korte duur want in no time gingen er 4 aan de andere kant in. 
Het liep in deze fase ook niet lekker bij Zunobri. Ze hadden last van de lengte van de tegenstanders, maar meer nog van zichzelf en de frustratie dat ze elkaar niet bereikten. De teamspirit was er behoorlijk uit en er was dus in de rust wel werk aan de winkel voor de trainsters. 
 
Het lijkt erop dat de peptalk werkte, want na de rust maakte Hans vlot de 2-5 en Julian de 3-5. Het liep beter en het spelplezier was terug. Helaas moest Doris met een blessure naar de kant, maar Mare die toen weer even het veld in mocht greep direct haar kans en maakte de 4-5. Een comeback van jewelste dus. Heel knap. Razend spannend werd het toen Yoram een strafworp mocht nemen. Julian pepte hem op met: ‘ dit kan jij!!!’ en koelbloedig maakte Yoram inderdaad de 5-5 met nog maar een paar minuten te spelen. 
 
De teleurstelling was wel groot toen Drachten net voor tijd nog 5-6 op de teller zette, want wat waren we dicht bij een gelijkspel…
 
Het was een in veel opzichten leerzame wedstrijd. Vol goede moed maar naar de volgende’.
 
Geschreven door: Marjolein van der Werff
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram