Spannende strijd Zunobri B1 – Korwi B1

Spannende strijd Zunobri B1 – Korwi B1

Op deze zonnige zaterdag ging de B1, gesponsord door RegioBank Zuidhorn, de strijd aan met de B1 van Korwi uit Winschoten. Zunobri ging ijzersterk van start.

Het team creëerde veel kansen en stond pittig te verdedigen. De tegenstander kreeg weinig ruimte in de beginfase.
Het werd de middag van de geslaagde doorloopballen. De B1 kon niet voorkomen dat Korwi op deze wijze de openingstreffer op het scorebord
bracht. Marit reageerde sterk en trok de stand direct weer recht. Toch kwam Korwi weer op voorsprong, maar Vera kwam behendig langs haar
tegenstandster en de stand was weer gelijk 2-2. De ploeg uit Winschoten liet vlak voor rust zien nog een paar goede doorloopballen in huis te hebben en bracht de stand op 2-4. Zunobri kreeg de kans om dichterbij te komen door een mooi meegenomen strafworp door Mare. Helaas werd die op een haar na gemist door Vera.

Ook Korwi mistte vervolgens een strafworp, maar even later was het toch raak 2-5. Door een mooi afstandsschot van Vera kwam Zunobri weer dichterbij. Het team gooide er een schepje bovenop en probeerde fel de bal te onderscheppen. Marit bracht het verschil terug tot één punt 4-5. Helaas had Korwi nog een eindsprintje in huis en bepaalde de eindstand op 4-7.
Maar er zijn mogelijkheden genoeg om de uitwedstrijd in Winschoten wel winnend af te sluiten.
Misschien is er nog wel een extra training nodig over het opruimen van de korfbalpalen. Want dames hoe krijg je ook alweer zo’n paal uit de grond?

Geschreven door: Sylvia Brouwer

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram