Zunobri E1 wint laatste zaalwedstrijd

Zunobri E1 wint laatste zaalwedstrijd

De verwachtingen bij het E1 team waren hooggespannen, omdat ze vorige week nog van deze tegenstander bij de uit-wedstrijd gewonnen hadden. Het team bestond uit Kim W., Merle, Tess, Lara, Alberto, Kevin en Stan. Chiara en Kim B waren er niet bij. Onder de bezielende leiding van de invalcoach Jan werd het team vooraf goed gemotiveerd, terwijl snel het veld in gereedheid werd gebracht.

De tegenstander ging gelijk goed van start, en met twee lange-afstandsschoten kwamen we achter met 0-2. Gelukkig bracht Merle met twee treffers de stand weer gelijk. Kim bracht ons op voorsprong, maar dat duurde niet lang. De tegenstanders hadden een hoog tempo en kwamen tot 3-5. Gelukkig bracht Tess deze ferme voorsprong terug tot 4-5, waarna de eerste helft voorbij was.

Na de pauze bracht Kim ons op voorsprong met twee mooie treffers, 6-5, waarna Stadskanaal met snelle counter en de gelijkmaker kwam.

Lara bracht ons weer op voorsprong met 7-6 en beide teams schoten veel op de doelen terwijl er ook goed verdedigd werd. Scheidsrechter Erna had het er maar druk mee om het enthousiasme te temperen en de regels uit te leggen.

Tess maakte de laatste treffer, waarna de wedstrijd werd afgefloten op 8-6. Een mooie, welverdiende winst! Alberto, Kevin en Stan hebben goed verdedigd, en het opbouwen van de aanvallen gaat ook steeds beter.  

Deze thuisoverwinning dus was een mooie afsluiter van het zaalseizoen. Komend veldseizoen wordt het team opgesplitst in een Zunobri E1 en E2, zodat de kinderen meer kunnen spelen en minder vaak op de bank zitten.

Geschreven door: Erik Schaberg

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram