Zunobri A1 zoekt trainer/ster

Zunobri A1 zoekt trainer/ster

Voor het komende seizoen zijn we bij Zunobri op zoek naar een trainer/coach voor ons juniorenteam.

Zunobri is een actieve verenging met ongeveer 90 leden uit onder andere Zuidhorn, Noordhorn en Briltil. De leden zijn verdeeld in alle leeftijdsklassen van de allerkleinste kangoeroes tot het midweekteam. Binnen de vereniging zijn we op zoek naar een sfeer waarbij prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. 

Zunobri A1 speelt dit jaar voor het tweede jaar in de junioren. Het team bestaat uit 7 dames en 3 heren. Het team is fanatiek en een leuke groep om mee te werken. Wij zoeken een trainer die minimaal 1 training (bij voorkeur 2 trainingen) in de week verzorgd en het team op zaterdag coacht. Het team traint op het veld dinsdag en donderdag van 20.00 uur – 21.00 uur. In de zaal traint het team op dinsdag en vrijdag van 19.00 uur – 20.00 uur.

Als club hebben wij het doel om alle teams hetzelfde spel te laten spelen. Een dynamisch vorm van spelen waarbij het grootste doel is om zo veel mogelijk te schieten. Daarnaast vinden wij positief coachen, plezier en techniek belangrijk Dit willen we vorm geven door een spelplan en ondersteuning aan de trainers door een begeleider.
Wat vragen wij:

Dat je tweemaal per week de training verzorgd.

Dat je op zaterdag de coaching verzorgt voor de wedstrijden van de junioren.

Wat bieden wij:

  • Een open vereniging, waar je je snel thuis voelt.
  • Ondersteuning in de vorm van een jeugdtrainersbegeleiding.
  • Een passende vergoeding.
Heb je interesse in deze leuke functie, of wil je nog meer informatie?
Neem dan contact op met jeugdcoördinator Manon Brander via 06-30785003 of jeco@zunobri.nl.  
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram