F1 speelt tegen de koploper

F1 speelt tegen de koploper

Zunobri F1 – DTS F1

Het beloofde weer een zware wedstrijd te worden in een drukke korfbal week. Voor Zunobri F1 was het al de 3e wedstrijd deze week.
DTS F1 staat bovenaan in de poule en heeft alle wedstrijden nog gewonnen. De vorige wedstrijd tegen DTS F1 was kansloos verloren. Maar de F1 had er zin in.

Met als begin opstelling Eline, Charlotte, Melle en Daan werd er fanatiek gestart. Echter DTS bleek op schot en binnen een paar minuten stond het 0 – 3 en mocht de 5e speler, Syra, ook ingebracht worden. Dat hielp. Meteen werd er gescoord door Charlotte en was het 1-3. DTS scoorde direct weer 1-4 (eigen doelpunt Zunobri) maar Daan verkleinde de achterstand weer tot 2-4. Na de eerste 10 minuten stond het 3-6 (derde doelpunt gemaakt door Syra).
De 2e 10 minuten gingen in en het werd 3-7. Gelijk gecounterd door Daan die de 4-7 scoorde. Daarna was het DTS dat de wedstrijd naar zich toe leek te trekken en de rust inging met 4-10.

In de 2e helft bleek dat Zunobri F1 de rug had gerecht en zich niet zomaar gewonnen zou geven. Door 2 doelpunten van Daan en 1 van Charlotte werd de achterstand verkleind naar 7-10. DTS F1 maakte 7-11, Zunobri F1 (doelpunt Charlotte) kwam weer terug tot 8-11. Daarna was het Zunobri F1 dat de wedstrijd domineerde en met ng 10 minuten te spelen was de stand 12-12!! Door 2x Charlotte, Daan en Syra.
De laatst spannende 10 minuten gingen nu in, Zunobri kreeg een aantal grote kansen om op voorsprong te komen. Deze gingen helaas net mis en DTS schoot weer met scherp waardoor de eindstand uiteindelijk 12-17 werd.
De F1 van Zunobri mag trots zijn op dit resultaat na een prachtige wedstrijd tegen de koploper die het erg zwaar had tegen een geweldig spelend Zunobri F1!

Geschreven door: Gerrit

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram