Zunobri C1 speelt mega spannende pot

Wat een bliksemstart voor DWA! Binnen 2 minuten de eerste score met een afstandsschot. Direct gaat de verdediging bij Zunobri op slot. Aanvallend schiet Zunobri de eerste 10 minuten veel, jammer genoeg niet trefzeker. Het team van Schuiling blijft sterk verdedigen waardoor DWA niet aan schieten toekomt. Zolang we maar goed blijven spelen en schieten maken we zeker een kans. Tot aan de 22e minuut wordt er niet gescoord en hoewel dit doet vermoeden dat het een saaie wedstrijd is, is dit het niet. Alle punten lijken te zijn bewaard tot de laatste minuten. Julian scoord met een mooi afstand schot de gelijkmaker, waarna DWA de voorsprong weer neemt. Yoram maakt gelijk daarna de 2-2 wat de ruststand is.

In de tweede helft begint DWA gelijk weer met een snelle score, we staan achter met 2-3. Julian scoort bijna gelijk  de gelijkmaker. DWA krijgt nog een strafwerk in de 20e minuut die niet wordt verzilverd.

Pas in de 16e minuut word er weer gescoord door DWA met een kansje onder de korf. 3-4. Dan schiet Yoram raak en direct door DWA weer binnen een minuut staat het 4-5.  Ook nu weer een spannende periode met weinig scores invalster Vera weet niet te scoren. Uiteindelijk maakt Julian in de 12e minuut de gelijkmaker.

Met 5-5 gaan we de laatste 10 minuten in.  DWA weet in de slotfase het eerste te scoren. Beide teams geven niet op en blijven vechten voor het volgende punt. Zumobri weet de bal aanvallen lang in het vak te houden maar ondanks veel schieten niet te scoren. Dit blijft zo tot de laatste minuut waarin DWA nog een keer scoort. Eindstand C1 tegen DWA Argo C3 5-6.

Verslag: Herman Schutte