Zunobri 2e met Poiesz actie

Zunobri 2e met Poiesz actie

Hallo leden,

Afgelopen zaterdag hebben we flink ons best gedaan bij de poeisz om zoveel mogelijk munten te verzamelen. We staan op de moment op de tweede plaats maar dat kan ook elk moment weer veranderen dus blijf nog even flink je best doen!!!

Iedereen die zaterdag heeft geholpen mag zich aanmelden om mee te gaan naar de feestelijke avond in Leeuwarden. (Vrijdag 12 April begint om 19:00 uur) Er zijn een beperkt aantal kaarten maar geef je op als je zin hebt bij jannekevanderleest@live.nl

Klik hier voor de tussenstand

Nogmaals iedereen bedankt voor de inzet!

Groeten namens het bestuur!

Sytse Henstra
secretaris

P.s aanstaande zaterdag is NL DOET, van 10-16 uur bij het clubhuis

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram