Leuke pot Zunobri F1

Leuke pot Zunobri F1

Zaterdag 9 maart vond er een thuiswedstrijd plaats tussen Zunobri F1 tegen VZK/ Donkerbroek F1. De vorige wedstrijd tegen dit team werd uit gewonnen met 9-11. 

Alle spelers waren gelukkig weer aanwezig, Syra, Charlotte, Daan, Eline en Melle hadden er zin weer in. We hadden twee vervangende topcoachen Rianne, de moeder van Syra en Hilly, de moeder van Daan. Onze scheidsrechter was Manon Brander.

Syra, Daan, Charlotte en Melle gaan als eerst team van start. Eline zit eerst wissel en helpt de coachen mee met het scorebord. Al vrij snel vliegen de ballen in de korf en is het binnen een paar minuten 0-3. Syra haar balt rolt helaas net over de korf. Aangezien er nu drie punten verschil is, komt Eline als vijfde speler in het veld. Er is mooi samenspel tussen de spelers. De spelers zijn bloedfanatiek met een kleine botsing tot gevolg van Zunobri. Snel wordt de draad weer opgepakt en maakt Zunobri handig gebruik van hun vijfde speler. Eline scoort de 1-4 en dat betekent dat ze weer op de bank moet plaatsnemen.
Door beide partijen word regelmatig geprobeerd te scoren, de ballen rollen regelmatig over de korf eraf of net naast. Wat een mooie wedstrijd voor het thuispubliek om te zien. Er zit geen saai moment in de wedstrijd!

Even een korte pauze, na 1-5, om even op adem te kome, wat te drinken en dan snel weer door met de tweede kwart. Eline geeft aan dat ze de ballen nu mooi kon pakken, want ze word toch niet verdedigd. Syra mag nu als extra vijfde speler het veld in. 

We gaan goed van start en Syra scoort 2x, maar de tegenpartij weet er ook al weer een te maken. Wat resulteert in Syra , die even op de bank moet plaatsnemen om vervolgens weer snel in het veld te gaan. Zunobri blijft met vijf spelers verder spelen en het is inmiddels 4-8. 

Er is nog steeds mooi overspel en ze blijven goed in beweging met het team.
De eerste helft word afgerond met een tussenstand van 6-11

In de laatste kwart vliegen de punten letterlijk aan alle kanten om de oren, bijna elke minuut wel een punt. De ene na de andere bal word door de korf gescoord. En er worden vele pogingen gedaan om de stand gelijk te houden, maar helaas is de tegenpartij uitgelopen met een topscorer in hun midden die echt alles raak weet te gooien. 

Melle en Syra scoren nog een aantal malen voor Zunobri en ook Charlotte scoort. Als verslaggever viel er veel te noteren en was het bijna niet bij te houden met deze top spelertjes. Ze hebben goed hun best gedaan, goed verdedigd, mooi gescoord en het was een leuke wedstrijd voor het publiek met een uiteindelijke eindstand van 13-26. 

De F1 staat in de poule 4de, van de 6 deelnemende teams, waarin totaal ze 66 keer hebben gescoord. 

Met dank aan Autowascentrum Noordhorn voor de sponsoring

Geschreven door: Jolanda Werksma- Wiersum

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram