Zunobri A1 speelt sterke 2e helft

We speelden vandaag in Friesland tegen De Wâlden A3.

We gingen goed de wedstrijd in. Maar al snel bleek de tegenstander De Wâlden A3 sterker te zijn dan ons. Het was al heel snel 5-0 voor de De Wâlden A3. Maar we proberen terug te komen. We hadden kansen om te scoren maar helaas wilden de ballen er niet aldoor in. We gingen de rust in met 13 -6 voor de tegenstander De Wâlden A3.
In de tweede helft  begonnen  wij Zunobri A1 goed te verdedigen. De tegenstander De Wâlden A3 kreeg geen kans om te scoren. Wij Zunobri A1 scoorde in de eerste minuut 13-7. Maar al gauw scoorde de tegenstander  De Walden A3 toch 14-7. We hebben in de tweede helft goed ons best gedaan om in te lopen. Maar helaas is de wedstrijd in 23-15 geëindigd voor de tegenstander De Wâlden A3