Tegenstander B1 standvastig

B1 speelt vandaag in  Houtigehage. In een van de eerste minuten is er een kans onder de korf van de tegenpartij. Ze ging voorbij Jesse en schoot in de korf. Het eerste doelpunt was een feit.

Zunobri liet zich niet uit het veld slaan en beide partijen waren in de eerste helft wisselend aan de bal. Er waren kansen voor beide partijen maar de bal gaat niet door de korf. De verdediging van Zunobri zit goed dicht.

Ook is er een grote standvastigheid in het blok van de tegenpartij. Maar ook het uitverdedigen van B1 is sterk. Tegenpartij krijgt de bal moeilijk in eigen vak.

Beide partijen vechten hard. Maar na een kleine misverstand bij B1 scoort de tegenpartij toch nog een tweede punt vlak voor de rust.

Na de rust is het onrustig bij beide teams. Je merkt dat de tegenstander fanatieker het veld weer in is gekomen. Ze zijn aangesproken op hun spel.

Er komt een kans onder de korf van de tegenpartij maar wordt verdedigd door Lieke. Dan volgt er een afstandsschot en wordt het 0-3 voor de tegenpartij.

Tegenpartij heeft nu meer balbezit maar ze blijven goed verdedigen. B1 krijgt nog een aantal mooie kansen, maar helaas gaat de bal niet door de korf.

Dan volgen er een aantal acties waardoor de stand op 0-7 komt. Toch geven ze niet op. Ook al zijn er een aantal dames van de tegenpartij behoorlijk fysiek, B1 blijft doorknokken.

Het resultaat geeft niet helemaal weer wat de verloop van de wedstrijd was. Ze hebben zeer goed gespeeld en zich niet aan de kant laten zetten. Eindstand was 0-8.