Zunobri A1 knokt

Zaterdag 26 januari stond bovenstaande wedstrijd op de agenda. Zunobri A1 mocht aanvangen tegen De Pein A2.

Na het eerste fluitsignaal gaan beide ploegen er gelijk vol tegenaan. Het is echter De Pein die na 10 minuten op 0-2 staat. Dit door scherp op de bal te spelen. Zunobri blijft voor de bal vechten. Merel scoort en brengt ons op 1-2. Een mooie doorloopbal van Matthijs brengt Zunobri op 2-2. De Pein scoort echter al snel 2-3. De Pein blijft vel op de bal spelen en maakt het Zunobri erg moeilijk. De thuisclub houdt echter goed stand en vecht goed terug. Een doorloopbal van De Pein brengt hun echter op 2-4. Zunobri is weer aan zet. 2 mooie doelpogingen gaan er helaas niet in. Zunobri blijft goed aandringen. Beide partijen hebben de vaart erin. Zunobri is echter nu de meest aanvallende ploeg. De bal wil er echter maar niet in. Het is helaas De Pein die de score op 2-5 brengt, net voor het einde van de eerste helft. In de laatste minuut brengt De Pein de score op 2-6. Hiermee gaan de teams de rust in.

De uitploeg begint de tweede helft goed met een afstandsschot. 2-7. Een tweede schot van afstand brengt ze binnen een minuut op 2-8. De Pein is op dreef en schiet er gelijk een derde in. 2-9. Zunobri blijft echter goed doorvechten maar de bal wil er helaas maar niet in. De andere ploeg heeft daar minder last van en brengt de score op 2-10. Nog 15 minuten te spelen. Lukt het Zunobri om nog een aantal doelpunten te scoren? Ze blijven er goed tegenaan gaan en blijven de korf opzoeken. Het is echter de tegenstander die scoort en de stand op 2-11 brengt. Nog 5 minuten op de klok. De Pein brengt de stand op 2-12. Ondanks de grote achterstand blijft Zunobri druk opvoeren. Een mooi afstandsschot van Nienke brengt ons op 3-12. De tegenstanders brengen de score vrij snel daarna op 3-13.

Het moet gezegd worden. De Pein is vandaag een maatje te groot voor Zunobri. Ondanks dat heeft ons A1 team hard dat gesponsord wordt door Kees Afman hard gewerkt. Eindstand: 3-13

Geschreven door: Dick Blaauw