Super spannende pot Zunobri E1

Met de laatste sneeuw wegsmeltend in de bermen reden we naar Winsum met 8 spelers sterk.

Na een turbulent begin waarin Winsum vrij snel het eerste punt scoorde, ging het lange tijd gelijk op met een paar kansen voor Zunobri. Het overspelen ging goed en Tess, Kim B, Kevin en Chiara weerden zich kranig. Tegen het einde vd eerste 10 minuten kregen ze talloze kansen, maar hij wilde er niet in. Met 2-0 op het scorebord gingen ze de eerste wissel in en traden Lara, Kim W, Stan en Merle aan. Ze begonnen lekker fel met balverlies van Winsum en een kans om te scoren. Ook zij speelden goed over en gooiden meerdere keren op de korf. Het was een echte strijd om de bal, we konden de ballen wel in de korf kijken, maar het wilde lange tijd nièt lukken! Vlak voor rust scoorde Kim W het eerste punt voor Zunobri en met 2-1 gingen we de rust in.

Na de rust was de beurt weer aan het eerste viertal en met een strafworp bracht Tess de stand op 2-2. Direct daarna brak Zunobri door en kwamen ze op voorstand met 2-3!! Het restant van de derde helft bleef fel en was een plezier om naar te kijken.

Het tweede viertal nam weer over in de 4e helft en het ging erg gelijk op tussen de beide teams, want DGA bood veel weerstand. Halverwege de 4e helft scoorde DGA een punt, en werd het 3-3, met snel daarna nog ‘n punt. Met nog een derde punt, stond DGA vlak voor het einde met 5-3 voor. Zunobri probeerde uit alle macht om terug te komen maar het lukte niet meer.

De eindstand van 5-3 weerspiegelt een spannende wedstrijd, waar de kansen redelijk evenredig waren verdeeld en het geluk net iets meer bij de tegenstander lag. Het E – team groeit en de toppers hebben het goed gedaan!