Spannende wedstrijd voor Zunobri F1

Spannende wedstrijd voor Zunobri F1

Zaterdag 8 december moest Zunobri F1 de tweede wedstrijd van het seizoen spelen tegen De Walden F3. De eerste wedstrijd was reeds gewonnen.

Na een tactische bespreking onder leiding van trainsters Roseanne en Nienke, werd er goed ingeschoten op de korf, gretig om te beginnen.

Het eerste kwart schoot Zunobri uit de startblokken en na 5 minuten hadden Melle en Charlotte (2) de score al op 3-0 gezet. De tegenstander kreeg alle hoeken van de zaal te zien. Gelukkig voor hen mocht er bij een verschil van drie punten een extra speler worden ingebracht. Dit kwam de spanning ten goede, want er werd direct de 3-1 gescoord. Na mooi samenspel met Charlotte, Daan en Eline scoorde Melle de 4-1 en mocht er weer een extra speler van De Walden het veld betreden. De 4-2 lag niet lang daarna in de korf. Wederom was het Melle die het verschil weer op drie punten bracht. Er werd gewisseld en de wedstrijd draaide compleet om. Een lange dame van De Walden en twee andere verse krachten tilden de stand van 5-2 naar 5-7. Betekende dit dat Zunobri in slaap gevallen was? Nee hoor, integendeel. Er werd goed overgespeeld en Syra had goede loopacties en een beetje pech bij het schieten. De rand van de korf werd een paar keer geraakt, maar de bal wilde er gewoonweg even niet in. Opeens was het Charlotte die een tegengoal maakte; 6-7. Het spel golfde heen en weer en De Walden maakte ook weer een goal; 6-8. Zunobri beschikte echter over een enorme veerkracht en achtereenvolgens Syra en twee keer Melle deden de score kantelen naar 9-8. De trainster van de tegenstander vond het nodig haar pupillen tot twee keer toe een zetje in de rug te geven, zodat onze spelers niet vrij stonden. Of het daar aan lag of niet, Daan en Eline misten op een haar na de korf en De Walden maakte vlak voor het einde de 9-9. Scheidsrechter Manon floot daarna voor het eindsignaal en het publiek was de grote winnaar; het was een spannende en leuke wedstrijd geweest. Complimenten voor alle spelers en begeleiding. Op naar de volgende wedstrijd tegen DWA/Argo.

Geschreven door Roseanne van Rijswijk

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram