Mooie wedstrijd E1

Het eerste kwart kwamen Stan, Merle, Kim W en Lara in het veld.
Gelijk vanaf het begin werd al duidelijk dat het een gelijkopgaande wedstrijd zou worden.
Beide teams begonnen fel en hadden ook de nodige kansen. Door goed verdedigend werk van o.a. Lara en Stan kwam de tegenpartij niet tot scoren. Een goed opgezette aanval via Merle en Kim W leverde bijna de voorsprong op. Helaas bleef de score uit en het eerste kwart eindigde in 0-0.
Het tweede kwart kwamen Kevin, Kim B, Tess en Merle in actie.
Opnieuw waren er over en weer veel kansen. Helaas was het Nic die via 2 snelle aanvallen uitliep naar 0-2.
Zunobri deed er nog een tandje bij en een snelle pass van Kevin leverde een mooie score van Tess op. De spanning was weer helemaal terug. (1-2)
Helaas werd het via een mooie doorloopbal van Nic weer 1-3.
Nic probeerde door te drukken maar door prima verdedigend werk van Kim B lukte dit niet.
Aan het einde van het tweede kwart probeerden Merle en Kevin nog de 2-3 te maken.
Helaas ging de bal er niet in en was de ruststand 1-3.

Het derde kwart was het de beurt aan Tess, Stan, Lara en Kim W.
Van beide kanten waren er opnieuw veel kansen en die werden in dit kwart meer verzilverd door beide teams. Zunobri wist via Kim W 2x te scoren en na het derde kwart stond het 3-6.
Het vierde en laatste kwart kwamen opnieuw Tess, Kim W, Kim B en Kevin in het veld.

Het spel golfde op en neer. Het uitzinnige publiek riep de ene ohh na de andere ohh.
Wat waren er veel kansen voor beide teams. Via een mooie doorloopbal van Tess werd het 4-6.
Niet lang daarna kwam de score van Kim W en was het verschil nog maar 1.
Een doorloopbal van Kevin werd vervolgens maar net gemist.
Nic probeerde via een counter direct te scoren maar het was opnieuw Kim B die de bal onderschepte. Nadat er voor beide partijen nog veel kansen waren was het toch Nic die de voor hun bevrijdende 5-7 maakte.
Al met al een geweldige wedstrijden van E1 dat veel perspectief biedt voor de wedstrijden in 2019.

Geschreven door: Harald Steenhuis