Avo net iets sterker dan Zunobri E1

Avo net iets sterker dan Zunobri E1

De eerste wedstrijd van het zaalseizoen, en met alle regen buiten kwam dat goed uit! Het eerste kwart speelden Kevin, Tess, Kim B en Merle. Direct is er een schot van Kevin op de korf, maar helaas gaat hij er niet in. Dan wordt de bal door AVO onderschept en hoewel er goed wordt verdedigd scoren ze. Het is 1-0. Even later is er weer een snelle counter van AVO die er in gaat. 2-0.
Maar dan komt Zunobri terug met een prachtig schot van Tess, van grote afstand, en raak! 2-1! Die was zo mooi dat hij voor 2 zou moeten tellen. Het spel gaat snel op en neer, met kansen aan beide kanten, maar de bal gaat er niet in.
Het tweede kwart speelde Stan, Kim W, Chiara en Lara. Er wordt goed overgespeeld en goed verdedigd. Een mooi schot van Chiara stuitert op de korf en er af. Jammer! AVO heeft wat meer geluk en maakt een prachtig punt. 3-1. Meteen al is er een bijna een tegenpunt van Zunobri, maar weer stuitert hij van de korf. Nog een goede poging, weer van Chiara, maar hij wil er maar niet in. AVO onderschept de bal, maar Stan en Merle verdedigen direct goed. En dan breekt AVO toch weer vrij en scoort. Het blijft 4-1 bij rust.
Het derde kwart spelen Tess, Chiara, Kevin en Kim B. Zunobri creert mooie kansen voor zichzelf, maar scoren lukt nog niet. Weer heeft Tess een prachtig afstandsschot, maar deze keer rolt de bal net over de korf. AVO heeft maar 1 schot nodig en scoort weer. 5-1. Bijna werd het 6-1, maar die was goed verdedigd door Kim B en wordt afgefloten. En dan lukt het AVO toch om weer vrij te lopen en wordt het toch 6-1.
Het laatste kwart spelen Kim W, Merle, Lara en Stan. Snel gaat de bal rond. Met een mooie draai speelt Merle zich vrij en scoort! 6-2, met een foto van de scorende worp. Ook Stan krijgt een kans en gooit van afstand op de korf. Hij gaat er net niet in. En weer scoort Merle bijna, maar hij rolt over de rand en valt aan de verkeerde kant naar beneden. AVO krijgt de bal te pakken, en scoort meteen. 7-2. Kim W krijgt een kans, maar dan krijgt AVO de bal en schiet een prachtig punt. 8-2. En weer breekt AVO vrij. 9-2. En dan draait Kim W zich vrij met, haar signature move, en gooit bijna recht omhoog in de korf. 9-3!Mooi overspel tussen Lara en Merle, en weer ging de worp van Merle er bijna in. De wedstrijd wordt afgefloten met de eindstand 9-3. Zunobri E1 mag trots zijn op zichzelf, want heeft sterk spel en veel balbezit laten zien.
Strafworpen: 5-3

Foto: met dank aan Erik Schaberg (meer foto’s volgen via de foto pagina)

Geschreven door: Bregje Wertheim

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram