Zunobri 1 wint eerste wedstrijd in shirts nieuwe sponsor

Zunobri 1 wint eerste wedstrijd in shirts nieuwe sponsor

Met ingang van het seizoen 2018/2019 heeft Zunobri 1 een nieuwe shirtsponsor. Esha – part of BMI group uit Hoogkerk heeft de ploeg uit Zuidhorn volledig in het nieuw gestoken. De afgelopen zaterdag mocht Zunobri officieel voor het eerst schitteren in de prachtige nieuwe tenues.

Tegenstander Des uit Norg was een grote onbekende voor de ploeg van coach Emiel Folkers. Het was in deze wedstrijd Zunobri die een eerste voorsprong opbouwde van drie punten. Gedurende de tweede helft bleef de Zuidhorner ploeg ruim aan de juiste kant van de score. Met 9-6 werd de kleedkamer opgezocht voor de rust.

In de tweede helft stokte de score aan de kant van Zunobri. Het lukte Des om erg dichtbij te komen, tot 9-8.

In het slot van de wedstrijd herstelde Zunobri de marge. Bij een stand van 15-12 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Alweer de tweede overwinning van Zunobri deze competitie. Volgende week wederom een thuiswedstrijd. Om 15.30 speelt Zunobri dan tegen Stadskanaal ’74.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram