Zunobri E1 maakt het tot rust spannend

Op een zonnige thuisveld speelde Chiara, Kevin, Kim B., Kim W., Lara, Merle, Stan en Tess een goede wedstrijd vol pit.

Vanaf het begin werd er snel en goed overgespeeld. De tegenspelers zetten veel druk op de korf van Zunobri, maar door goed verdedigen wist Zunobri de nul lang vast te houden. Tot het na 8 minuten toch 0-1 werd voor Sparta. Direct erna maakte Kevin bijna de gelijkmaker, maar die bal ging er net niet in.
Merle scoorde een minuut later wel met een mooie worp: 1-1! De grote groep thuis-supporters stonden enthousiast te juichen en te klappen.

Razendsnel ging de bal op en neer, met mooie aanvallen en veel vaart, en het ging gelijk op met de kansen. Kim W. scoorde weer voor Zunobri, maar in het vuur van het spel helaas in de verkeerde korf: 1-2. Vlak voor de rust maakte Tess het weer gelijk met een knappe bal: 2-2.

Na de pauze pakte Zunobri het spel weer goed op, met gretig spel en nog steeds razendsnel overspelen. Stan en Kim B. wisten de bal een paar keer mooi te onderscheppen van de  tegenstander, wat ook mooie aanvallen gaf.
Kevin, Chiara en Kim W. maakten paar goede schoten op de korf en Lara had een mooie strafworp, maar helaas ging de bal niet meer in de korf. Sparta wist nog wel een paar keer te scoren, ook een keer met een prachtig afstandsschot.

De eindstand werd 2-7, maar de coaches Tjeerd en Sharon konden trots zijn op hun team, want ze hadden supergoed gespeeld allemaal!

Geschreven door: Bregje Wertheim