Zunobri E1 wint 1e competitiewedstrijd

Zaterdag 22 september trad Zunobri E1 aan tegen Sparta E1 uit Zevenhuizen. Na drie wedstrijden (allen verlies) werd eindelijk gestart in de najaar competitie. Eindelijk voor het echie spelen! Eindelijk kunnen laten zien wat we kunnen en hoe?

Het werd een sensationele overwinning (7-2) op een sterke tegenstander. Vanaf de eerste minuut waren de talenten van coaches Tjeerd de Jong en Sharon van der Leest de bovenliggende partij. De tegenstander werd op de eigen helft vastgezet en gedwongen tot het maken van fouten.

Via de tussenstanden (2-2) werd het uiteindelijk 2-7. Alle spelers hebben het verdienstelijk gedaan en goed gespeeld. We hebben de Kim-spin, de Stan-hete vingers-vangbal en de run van Kevin gezien. Ook de combinaties tussen Tess, Lara en Merle lopen steeds beter. Er kwam gewoon geen tegenstander tussen. Chiara is echt overal op het veld te vinden, zoveel energie!

Het is leuk om te zien, het plezier spat er af en het vertrouwen is groot. We gaan als supporters van de E1 een leuk seizoen tegemoet.

Geschreven door: Sharon vd Leest