Mooie kansen voor Zunobri E1

Afgelopen zaterdag maakte de E1, zonder Kim W. en coach Sharon, in alle vroegte een wereldreis… helemaal naar Stadskanaal, voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Kim B., Merle, Stan en Lara begonnen het eerste kwart. Ze kwamen helaas al snel op achterstand. Maar dat werd vrijwel gelijk weer rechtgetrokken. Merle scoorde haar eerste doelpunt! Helaas wist Stadskanaal er snel 2-1. Van te maken.

In het tweede kwart speelden Tess, Chiara, Kevin en Lara. Het werd al snel 3-1. Maar aan de kant van Zunobri werden ook vele kansen gecreëerd. Zowel Tess als Chiara lieten mooie pogingen op de korf zien, helaas ging de bal net naast. Een mooie combinatie van Tess naar Lara, terug naar Tess zorgde uiteindelijk dat er met 3-2 de rust in gegaan werd.

Na de rust waren er veel kansen over en weer. Aan de kant van Zunobri waren er mooie pogingen door Tess, Merle en Stan. Helaas gingen deze allemaal (net) naast. Stadskanaal scoorde wel 3 keer… stand na het derde kwart was 6-2.

Het laatste kwart zagen we nog goede pogingen door Kevin en Chiara, maar helaas, meer doelpunten werden door Zunobri niet meer gemaakt. Eindstand 7-2.

Er werd goed gespeeld door de E1, zonnetje erbij, 2 doelpunten gemaakt (dat zijn er 2 meer dan bij de eerste wedstrijd een jaar geleden :D), oftewel: een geslaagde start van de competitie!

Geschreven door: Marijn Albers