Slecht weer speelt Zunobri B1 parten

Zunobri B1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen WSS.
Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar het weer speelde Zunobri parten. Het was koud, het waaide hard en in een de eerste helft viel er een flinke bui. Er was dan ook weinig publiek. Het eerste doelpunt werd gescoord door WSS.
Gelukkig wist Martijn daar al snel 1-1 van te maken. Ondanks de goede verdediging van Zunobri wist Oude Pekela nog twee keer te scoren waardoor het 1-3 was na de eerste helft.

Snel een kop thee om op te warmen en daarna begon de tweede helft. Gelukkig was het droog geworden en ook waren er meer ouders om Zunobri toe te juigen. Mare maakt een prachtig doelpunt waardoor de stand op 2-3 kwam. WSS scoorde opnieuw en na een strafworp was de stand 2-5.
Helaas miste Zunobri een paar keer op een haar naar de korf, vast ook door de harde wind. De gastheren wisten nog een paar doelpunten te maken waardoor de wedstrijd eindigde met 2-8.
Helaas verloren, maar ondanks de regen en wind goed gespeeld, en het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Geschreven door: Bea Dijkman