Zunobri A1 wint terecht

Zaterdag 22 september stond voor Zunobri A1, gesponsord door Kees afman, de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Vitesse A2. Na een nipt verlies de eerste wedstrijd wilde het team dit maal graag de twee punten in Zuidhorn houden.
Met invaller Irma Blaauw in de basis en een van een blessurre terugkerende Allard Veldman begon de A1 toch wat slordig aan de wedstrijd waardoor het snel tegen een 0-3 achterstand aankeek. Waar het verdedigend nog wat lastig ging, werden de aanvallen beter opgezet wat leidde tot een eerste doelpunt voor rust waardoor de ruststand 1-3 was.

In de rust werd vooral benoemd dat het team vertrouwen moest houden in eigen kunnen. Er werd voor elkaar geknokt waardoor prima aanvallen werden gespeeld.
Zo gezegd zo gedaan, binnen een aantal minuten na rust werd de stand gelijk getrokken tot 3-3. Aanvallend werden elkaars kansen gezien en speelde de ploeg goed samen wat voor het publiek ook resulteerde in een goed ogende wedstrijd. Vitesse hield de rug recht en wist weer een kleine voorsprong te creëren. Zunobri had de passing beter op orde en liet zien niet zonder punten het veld te willen verlaten. Het spel van onze kersverse junioren wordt steeds volwassener en aantrekkelijker om te zien. Dit resulteerde in een mooie eerste overwinning van het seizoen van 8-7.  Hard werken wordt beloond!