ZATERDAG 9 JUNI ZUNOBRI A1 KAMPIOENSWEDSTRIJD!

ZATERDAG 9 JUNI ZUNOBRI A1 KAMPIOENSWEDSTRIJD!

Afgelopen zaterdag hebben de junioren van Zunobri A1 een zeer goede stap gezet naar het kampioenschap. Door de wedstrijd in Assen tegen AVO A4 met maar liefst 4-25 te winnen zijn ze koploper met nog één wedstrijd te gaan.

Aanstaande zaterdag 9 juni wordt thuis om 11.30 uur de beslissende wedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen SDO A1 uit Schoonoord. Deze wedstrijd is extra bijzonder omdat dit de laatste keer is dat dit team samen zal spelen. Na vele jaren met heel veel successen, waarbij dit team is uitgegroeid tot een van de beste A1 teams van Noord-Nederland in de breedtekorfbal, moet er helaas afscheid genomen worden van elkaar én van de trainers.

We hopen dit met een laatste kampioenschap te kunnen vieren en het zou dan ook fantastisch zijn als er veel publieke belangstelling is voor deze leuke groep spelers en hun trainers Willem Pera en Matthijs Slager.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram