Zunobri C1 Kampioen !!

Zunobri C1 Kampioen !!

Supergemotiveerd, maar gespannen begon de C1 aan de wedstrijd tegen DWA/Argo C2 uit Winsum. Alleen bij winst kon het team gedeeld kampioen worden met Noordenveld uit Roden. Zunobri, gesponsord door Schuiling, schoot goed uit de startblokken. Door een doorloopbal van Mare kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. DWA/Argo gaf goed partij en trok de stand met een strafworp direct gelijk naar 1-1. Vera bracht de 2-1 op het scorebord, waarna DWA/Argo wederom door een strafworp weer op gelijke hoogte kwam. Ook Mare kreeg een strafworp mee, die ze zelf benutte. Door prachtige schoten van Marieke en Jesse liep Zunobri verder uit 5-2. De tegenstander liet zien ook een mooi schot in de handen te hebben. Mare schoot van afstand Zunobri op 6-3. Door een strafworp kwam DWA/Argo dichterbij. Jesse en Vera schoten Zunobri vervolgens op 8-4.
En toen werd het nog even goed spannend. DWA/Argo kreeg de smaak te pakken en kwam tot 8-6. Door geconcentreerd verdedigen van iedereen en de enthousiaste aanmoediging van geblesseerden Lieke en Marit bleef dit gelukkig de eindstand.
C1 neemt met het kampioenschap afscheid van coaches Hans en Yoon-Ie en helaas ook van Emma, die na dit seizoen op zoek gaat naar een andere sport. Hans, Yoon-Ie en Emma heel erg bedankt voor dit mooie seizoen.

Geschreven door Sylvia Brouwer

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram