Spannende wedstrijd voor Zunobri B1

Op zaterdag 21 April had Zunobri B1 een hele spannende wedstrijd tegen Drachten B3. Het ging in de eerste helft al goed alleen waren er misschien iets te veel boogballetjes. Er werd goed gespeeld en er werd veel gescoord. Ook in de verdediging het ook heel goed.

Eerste helft

De eerste helft was de helft met de meeste goals van Zunobri B1. Zunobri B1 maakte zelfs de eerste 4 goals! In de eerste helft waren ze natuurlijk nog het actiefste vanwege het warme weer. Uiteindelijk ging Zunobri B1 met een doelsaldo van 9 tegen 6 de rust in.

Tweede helft

In de tweede scoorde Zunobri B1 weer wat minder. Het was wel een heel erg spannende helft aan het einde want toen gingen de twee teams nek aan nek. In de laatste 5 minuten stond het 14-14 maar scoorde er telkens niemand. (al hadden de tegenstanders een vrijebal).

Geschreven door: Bram Henstra