Zunobri D1 net niet

In een zeldzaam mooi April- weekend moest de D1 aantreden tegen de koploper in de poule: DWA ARGO uit Winsum. Na twee gewonnen uitwedstrijden wilden de D- tjes ook graag voor het thuispubliek scoren.
Dat dat nog niet zo makkelijk zou worden, bleek al snel na een vroege achterstand. Toch liet het team zien dat ze zelfvertrouwen hebben gekregen de laatste tijd. In de verdediging waren ze alert en ook waren er in de aanval een paar mooie combinaties. De twee teams waren lange tijd redelijk aan elkaar gewaagd, al bleek DWA toch steeds net iets trefzekerder.

Toen eerst Tessa en later ook Julian scoorde zag het er goed uit. Helaas bleek het moeilijk het goede ritme van de eerste helft na de rust vast te houden. Misschien lag het aan het voetbaltoernooi en de sponsorloop waar veel van de teamleden aan mee hadden gedaan, maar de scherpte van de eerste helft was er wat uit waardoor DWA op een flinke voorsprong kwam.
Wel mooi om te zien hoe hard het team bleef werken. Dat werd ook beloond, want Yoram wist ook nog te scoren waardoor de eindstand uiteindelijk 3- 8 was. Maar de D heeft mooi spel laten zien en we hopen dat ze dat volgende keer weer volop laten zien.

Geschreven door: Marjolein Bolster