Zunobri E1 tegen DWA

Afgelopen zaterdag werd de eerste thuiswedstrijd gespeeld in de voorjaarscompetitie. Er werd gespeeld tegen Winsum. Helaas waren kleine kim en Stan afwezig. Vol goede moed begonnen grote kim, tess, Merle, Lara en Kevin aan de wedstrijd. Het ging in het begin redelijk gelijk op. Na de 1e helft stond het 0-2 voor de bezoekers
 Na de 2e helft werd het verschil iets groter en stond het halverwege de wedstrijd 0-5. In de rust werd de tactiek besproken en die bleek goed. Er werd steeds meer geschoten op de korf van de tegenstander. Helaas niet raak. Na de 3e helft stond het 0-7. In de laatste helft werd er volop aangevallen en uiteindelijk werd er ook gescoord. Het was Kevin die met zijn eerste score de eindstand bepaalde op 1-11. Ondanks het verlies ging iedereen weer met een tevreden gevoel naar huis.

Geschreven door: Laura Steenhuis