Zunobri E1 speelt spannende wedstrijd tegen ROG E1

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma voor de E1. De tegenstander, ROG, had net als de Zunobri nog geen wedstrijd gewonnen. Lara, Tess, Stan, Kevin en Kim W. waren dan ook vol vertrouwen en binnen een minuut gooide Kim W. de bal al door de korf. Helaas werd het doelpunt afgekeurd, want hij was verdedigd.

Zunobri speelde goed en snel over, wat zijn ze gegroeid sinds de start van het seizoen! ROG scoorde het eerste doelpunt en ook het tweede, maar…. in de eigen korf! Het bleef een tijd 1-1, met veel kansen over en weer. Tess was heel dichtbij een doelpunt en ook Kim W. bleef maar op de korf gooien, wat uiteindelijk resulteerde in een heel mooi doelpunt: 2-1!
Helaas wist Zunobri deze voorsprong niet vast te houden, ROG scoorde al gauw de gelijkmaker. Daarna volgde ook nog een strafworp voor ROG, maar deze ging er gelukkig niet in. In de laatste minuten werd het helaas toch nog 2-3 voor ROG.

Het was een leuke, spannende wedstrijd om naar te kijken. En nu op naar de veldcompetitie!

Geschreven door: Marijn Albers-Waaijer