Zunobri B1 creeert genoeg kansen

Zunobri B1 creeert genoeg kansen

Zunobri B1 heeft deze weken een zwaar programma want het begon met koploper WSS daarna werd nummer 3 DWA-Argo ontmoet en vandaag stond runnerup SDO op het programma.
Toch had Zunobri B1 al het hele seizoen laten zien genoeg kansen te creëren. De opdracht was dan ook om met plezier te spelen en gewoon zoveel mogelijk kansen te creëren. 
Dus begon Zunobri dan ook goed, Matthijs scoorde direct van afstand 1-0. Daarna bleek Zunobri gewoon gelijkwaardig aan de voormalige koploper.
Renzo scoorde van afstand een mooie treffer en het werd 2-2. Waarna Merel precies op tijd in de aangeef kwam en Matthijs een doorloper wist af te maken, 3-3. 
Daarna ging het iets moeilijker maar met 3-5 bij rust waren er nog genoeg mogelijkheden en Thomas en Christiaan waren dan ook tevreden.
Maar na rust wilde het ineens niet meer. 
SDO vond de korf gewoon makkelijker want op zich wisten de blauw-witten ook nu weer genoeg kansen te maken. Maar hij rolde er gewoon niet in.
De gasten liepen uit naar 3-7 maar toen stond Sanne op die de hele wedstrijd al erg goed speelde, zij gooide 4-7 van afstand door de korf waarna Wieke een prachtige doorloper maakte en het ineens weer 5-7 stond. 
Toch had het vak van Bram enorme pech want de vele kansen gingen er gewoon niet in en SDO ging rustig door met scoren. Zunobri had het verdedigend dus moeilijk en zo liep SDO een beetje geflateerd uit naar 5-11. 
Toch een goede wedstrijd maar nu de kansen nog even afmaken.

Doelpuntenmakers: Matthijs 2x, Renzo, Sanne en Wieke

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram