Zunobri A1 wint na achterstand

Zunobri A1 wint na achterstand

Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman, speelde 10 maart, een uit wedstrijd tegen VZK A1.

De beide teams gingen fanatiek van start, maar VZK wist al snel hun eerste punt te scoren. Zunobri liet het er niet bij zitten en antwoorde met een tegen doelpunt. Er werd steeds om en om gescoord en de rust werd in gegaan met een tussenstand van 7-5 voor de thuis ploeg.

De tweede helft begon direct weer fanatiek en Zunobri wist om een voorsprong op te bouwen. Na een afstandschot van Cho stond het 7-12 voor Zunobri. VZK begon ook weer te scoren en liep weer in op Zunobri. Toen de scheidsrechter het eindsignaal floot stond het 11-17 voor Zunobri.

Volgende week moet het team van coaches Willem Pera en Matthijs Slager hun laatste thuiswedstrijd spelen in de Bokkediek, en daarna start het buitenseizoen weer.

Geschreven door: Sharon vd Leest

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram