Zunobri B1 goede tweede helft

Zunobri B1 speelde zaterdag tegen de topper DWA/Argo B2 en wist dat het een lastige klus zou worden.
DWA/Argo startte goed en wist op 2-0 te komen. Maar Zunobri was niet van plan het kaas van het brood te laten eten en kwam via 2 mooie goals van Matthijs op 2-2.
Helaas liep het daarna wat minder, er gingen wat ballen mis waardoor de tegenstander makkelijker in balbezit kwam en Zunobri tegen een achterstand aan moest kijken.
Toch bleven er mooie aanvallen bij Zunobri zichtbaar tegen een gemiddeld oudere tegenstander dus mocht Zunobri B1 helemaal nog niet ontevreden zijn.
DWA/Argo scoorde gewoon wat makkelijker, helaas was Matthijs al licht geblesseerd en moest er in de rust uit, 8-2.
Na rust speelde Zunobri B1 echter toch beter en verdedigde ook beter, Allard zat steeds heel dichtbij een doelpunt terwijl een mooie vrije bal die Sanne scoorde werd afgekeurd.
Ook Lisanne die een hele lange tegenstander had, zat een paar keer dicht bij een goal maar het mocht helaas niet voor Zunobri. Gelukkig scoorde aanvoerder Bram een prachtige afstander. Helaas raakte Renzo ook nog geblesseerd dus Zunobri moest uiteindelijk met 1 vak van 3 spelen.
Zunobri kreeg in de 2e helft maar 2 goals tegen dus de Zuidhorners kunnen voor volgende week er echt een wedstrijd van maken als DWA/Argo op bezoek komt. B1 verloor met 10-3.

Geschreven door: Christiaan