Zunobri C1 toch tevreden tegen Hoogkerk

Vandaag speelde Zunobri tegen Hoogkerk. De wedstrijd begon spannend. Er werd door beide teams goed gespeeld.
Na 10 minuten scoorde Hoogkerk het eerste doelpunt. Zowel inhet aanvalsvak als in het verdedigingsvak was het spannend. Helaas waren de af standschoten van Jesse en een mooi poging van Vera net niet raak. Door de goede verdediging van Zunobri bleef het de eerste helft 1-0.

In de tweede helft  van de wedstrijd scoorde Hoogkerk al binnen een paar minuten het tweede doelpunt. Zunobri had het zwaar. Er werden nog twee doelpunten gescoord. Marieke kreeg een bal in haar gezicht.
Ze probeerde het nog even heel goed, maar het was toch fijn dat Marit het van haar over kon nemen.

Helaas eindigde de wedstrijd met 5- 0 voor Hoogkerk. Maar ondanks het verlies was het en leuke wedstrijd om naar te kijken.

Geschreven door: Bea Dijkman