Poiesz actie van start!

Poiesz actie van start!

Beste Zunobri leden,

De jeugd sponsor actie begint weer. Dat betekend dat we weer munten kunnen verzamelen met onze bood schappen bij de Poiesz.

De actie loopt van 12 Februari tot en met 8 April. Op zaterdag 3 Maart mogen wij in de winkel onze club promoten en extra munten verdienen met het verkopen van gevulde koeken. Op 20 april is het Poiesz gala in Leeuwarden waar we met 8 mensen (2 begeleiders en 6 jeugd leden) uit de vereniging naar toe kunnen. Iedereen kan zich hiervoor opgeven maar kinderen die in de winkel hebben mee geholpen hebben voorrang.

Maak ook reclame voor deze actie bij vrienden en familie. Des te meer mensen mee sparen des te meer het uiteindelijk opbrengt. Munten verkregen bij andere filialen van Poiesz kunnen ook in Zuidhorn worden ingeleverd.

Let op: Oude munten van voorgaande jaren mogen niet meer gespaard worden. Deze zien er anders uit. Als er teveel oude munten in onze buis komen kan dat tot diskwalificatie leiden.

Hoe werkt het: Voor mensen die niet bekend zijn met de actie. Bij elke 10€ die u in de winkel besteed krijgt u een munt. Daarnaast kunnen extra munten verdiend worden op speciale actie artikelen (zie hier onder). In de winkel na de kassa staan de verzamel kokers van de verenigingen die mee doen. Hier kunt u de munten in de koker van Zunobri doen. Aan het eind van de actie wordt een totaal sponsor bedrag (vorig jaar € 540.000) verdeeld over alle verenigingen die hebben mee gedaan, na rato van het aantal gespaarde munten. Dit heeft Zunobri voorgaande jaren ca. €1000 aan extra sponsoring opgeleverd.   

Aanbiedingen: Iedere week kunnen op bepaalde producten extra munten worden gekregen bij de kassa. Voor volgende week zijn dat onderstaande artikelen.

Geschreven door: Sytse Henstra, secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram