Zunobri E1 – AVO

Nadat vrijdag de olympische spelen geopend waren was het op zaterdag gelijk de beurt aan de E-pupillen van Zunobri.  Zonder ziek geworden Stan begonnen onze toppers de wedstrijd tegen AVO uit Assen.

Net als de vorige keer in Assen kwam AVO sterk uit de startblokken.  Maar door het goed verdedigen van Zunobri kwam de tegenstander niet eenvoudig tot scoren.Na het eerste kwart stond het slechts 0-3 en er werd vol goede moed begonnen aan het tweede kwart.
Zunobri bleef goed scherp spelen en bij de rust stond het 0-6. Beide coaches gaven nog wat tips en er werd begonnen aan het 3e kwart. We kwamen dichter in de buurt van de korf van de tegenstander na een mooie poging van Tess en Kim.
Helaas werd er niet gescoord. Dit zat Kevin niet lekker die daarom probeerde te scoren in eigen korf. Gelukkig miste hij net. Maar dit prikkelde de andere team genoten wel want kort daarna kwam er een aanval van Zunobri waaruit gescoord werd. Helaas telde deze niet omdat de scheidsrechter al gefloten had. Eindstand werd hierdoor 0-14.
Een prima prestatie omdat er de vorige keer nog van dit team verloren werd met 24-0. Omdat ook Lara na afloop bij de vrije worpen nog scoorde is de eerstvolgende tegenstander gewaarschuwd voor onze toppers.

Geschreven door: Laura Steenhuis