Sterke overwinning voor Zunobri A1 in Assen

Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman, ging door de sneeuw naar Assen om te spelen tegen AVO A4. De wedstijd ging goed van start en al snel waren er veel doelpunten voor Zunobri gevallen.
Zunobri creëerde veel kansen en gaf veel druk in de verdediging. Vooral Stefan en Thomas waren goed op schot. We stonden hierdoor snel flink voor. Bij het fluitsignaal was het al 4-14!
Na de rust ging iedereen met een goed gevoel en goede moed de wedstrijd weer in. Weer werden er veel mooie kansen gecreëerd, maar helaas gingen ze er wat moeizamer in dan in de eerste helft.
Toch behield Zunobri zijn forse voorsprong en gingen er toch nog een paar mooie kansen in. Hierdoor was de eindstand van de wedstrijd 8-22.
Het was een leuke, sterke wedstrijd voor Zunobri! De coaches Matthijs en Willem waren erg tevreden. Volgende week speelt Zunobri A1 thuis tegen HHV A1, dat wordt hopelijk weer zo’n goede wedstrijd!

Geschreven door: Wieke Wijma