Meehelpen TT, WK Superbike en Gamma Racing Day te Assen

Meehelpen TT, WK Superbike en Gamma Racing Day te Assen

Beste ouders en leden,

OWK is weer uitgenodigd door de organisatie om zich in te schrijven voor de verschillende racedagen op het circuit in Assen. Vorig jaar mochten we met 6 personen mee doen. Ook dit jaar mogen via OWK ons inschrijven voor een van de onderstaande evenementen. We zouden graag zien dat een we opnieuw met een of twee groepen mee kunnen doen aan een of meerdere evenementen. Ieder dag die we mee doen levert c.a. €100,- per persoon voor de club op. 

Er geldt een minimum leeftijd grens van 17 jaar en we hopen vooral dat leden uit het 1e , As en de midweek die (bijna) 17 zijn of ouder zich opgeven. Mogelijk kunnen beide teams samen een dag uitzoeken. Ook ouders van jeugd leden kunnen mee doen. Verder zijn natuurlijk alle vrienden of kennissen ook van harte welkom!  

Ik zelf heb vorig jaar kaartjes gecontroleerd. Dat is vroeg beginnen voor de eerste vroege bezoekers, vervolgens even pieken vlak voor aanvang van de belangrijke races, maar daarna is er de gelegenheid om naar de races te kijken. Erg leuk om een keer mee te maken en erg gezellig. 

Jullie kunnen je inschrijven voor de volgende evenementen:

WK Superbike ( za 21 april en/of zo 22 april)

TT Assen (vr 29 juni, za 30 juni en/of zo 1 juli)

Gamma Racing Day (za 18 aug en/of za 19 aug)

Belangrijk deel 1: We kunnen bij alle drie de evenementen dus op de zaterdag en zondag (en evt. vrijdag) helpen. Tevens kan je dit jaar aangeven naar welke werkzaamheden de voorkeur uitgaat voor jou. De werkzaamheden bestaan uit drie dingen: (K) kaartverkoop, (P) parkeren en (C) controle kaarten/tribune. Deze voorkeur (plus diegene met wie je wilt samenwerken) graag aangeven tijdens de opgave. 

Graag hoor ik voor zaterdag 24 februari op welke dag/dagen jij ‘ingeroosterd’ wilt worden en welke voorkeuren jullie hebben (In “C” groep krijg je de meeste kans om wat te zien).

Geschreven door: Bestuur, Sytse Henstra, secretaris, secretaris@zunobri.nl 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram