Zunobri A1 moeizaam maar wint

Zunobri A1 moeizaam maar wint

Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman, speelde vandaag, 27 januari, in eigen sporthal een wedstrijd tegen Vitesse A1. 

De beide teams gingen fanatiek van start, en Zunobri wist al snel hun eerste punt te scoren. Vitesse scoorde ook snel daarop een doelpunt, maar zunobri liet het er niet bij zitten en de stand liep uit tot 4-2. Daarna gingen de ploegen erg gelijk op en wanneer scheidsrechter Christiaan de rust in floot was het 9-8 voor de thuis ploeg.

De tweede helft begon direct weer spannend met een gelijkmaker door de spelers van Vitesse. Ook de tweede helft was niet makkelijk voor beide ploegen, het ging erg lang gelijk op. Maar uiteindelijk lukte het de thuisploeg toch om mooie kansen te creëren en een voorsprong op te bouwen. Wanneer het eindsignaal was gefloten stond het 14-12 voor Zunobri.

Al met al was dit een erg spannende en leuke thuiswedstrijd. Volgende week moet het team van coaches Willem Pera en Matthijs Slager uit tegen Avo A1, wat ook een spannende wedstrijd beloofd te worden en de ploeg hoopt dat ze ook daar de punten mee naar huis kunnen nemen.

Geschreven door: Sharon vd Leest

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram