Zunobri B1 tegen DES B1

Zunobri B1 tegen DES B1

We moesten zaterdag 27 januari een wedstrijd spelen tegen DES in Norg, DES stond onderaan dus de verwachtingen waren niet zo hoog, totdat we de spelers zagen. Het waren erg lange meisjes en ze leken best lastig, het begon heel pittig en Zunobri deed het best wel goed. De eerste punt was wel meteen tegen maar het was een afstandsschot en alle kansen lagen nog open. Al snel daarna pakte Renzo allemaal mooie ballen eruit en was ook heel fanatiek. Daarna scoorde Allard een mooie afstandsschot en Merel en Matthijs scoorden daarna ook nog. Daarna een tegen, en toen kwam de tussenstand: 2-3 voor Zunobri. In de tussentijd hadden we een goed gesprek en gingen we er weer met pit in de tweede helft. De tweede helft ging goed maar er ging niet veel in Sanne schoot mooie ballen richting de korf net als Renzo maar helaas gingen ze er niet in, we schoten  dus veel. Helaas kwamen er nog twee tegen en stond het 4-3. Bram maakte een mooie doorloopbal met een hand en het eindigde 5-4 met een afstandsschot tegen. We hebben goed gespeeld met veel pit maar helaas ging er niet veel in.

Geschreven door: Joske Huizinga

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram