Zunobri C1 wint in spannende wedstrijd

Zunobri C1 wint in spannende wedstrijd

Voor de tweede achtereenvolgende week ging ik met een beetje lood in de schoenen richting de sporthal. Niet omdat de spanning voor de wedstrijd mij teveel was of dat ik bang was voor rare
blessures bij mijn dochter. Integendeel. Ik vind het meestal een feestje om naar de C1 te mogen kijken. Nee, ik moest plaatsnemen achter het scorebord. En dat scorebord leidt zo af en toe een
geheel eigen leven: de tijd loopt soms opeens omhoog, springt op nul en zoemt lang voor het einde van de wedstrijd en de tegenstander mag überhaupt niet scoren.
Dat heeft het apparaat liever niet.
Ik ook niet, maar dit is misschien een beetje overdreven. Omdat het lastig is de tijd van 25 naar 30 minuten voor Zunobri 1 te verschuiven, werd besloten om het deze keer met het handmatige
scorebord te doen. Ook dat bleek niet helemaal waterdicht, omdat er een nummer 1 ontbrak op het bordje.

Het werd een superspannende strijd tegen AVO C4 uit Assen. De beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Al snel scoorde AVO het eerste punt.
Met een mooi rustig schot bracht Marit te stand weer gelijk. Door een doorloopbal kwam AVO weer op voorsprong.
Helaas misten Vera en Mare allebei een strafworp voor Zunobri. Maar driemaal is scheepsrecht en Martijn schoot vervolgens raak. Ook AVO miste vervolgens een strafworp, maar kwam wel op 2-3 voorsprong.
Met een mooi afstandsschot bracht Marcus de stand weer op 3-3. AVO scoorde wederom, ditmaal met een doorloopbal. Ook Vera liet zien een mooie doorloopbal te kunnen maken en zij trok de stand weer gelijk, 4-4. Met nog maar weinig tijd te gaan was het Mare die met een soort van doorloopbal Zunobri voor de eerste keer op voorsprong zette, 5-4.
Na goed samenspel met Lieke. En dat was ook meteen de eindstand. Maar het leukste van de wedstrijd was misschien wel het veelbelovende debuut van nieuwkomer Ernst in de C1. Van hem gaan we vast nog veel mooie dingen zien.

Geschreven door: Sylvia Brouwer

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram