Zunobri/OWK midweek van slemiel naar winner

Zunobri/OWK midweek van slemiel naar winner

De Midweek van OWK en Zunobri begon vanavond tegen Leonidas / De Hoeve MW 1 in Noordwolde. Het zwakke begin leek hun duur te staan toen de scheidsrechter floot voor de rust. Met een ruststand van 6-3 werd even de bank opgezocht en wist de midweek dat er uit een ander vaatje getapt moest worden.
Het vaatje bleek gevonden, want in een spannende tweede helft was het de Midweek van OWK en Zunobri die de inhaalrace inzette. De toppers wisten met hard werken uiteindelijk de winst te pakken met een mooie 10-11 eindstand. 
Gefeliciteerd.

Voor de derde helft heeft het team zeker nog een ander vaatje verdiend!

Geschreven door: Theresia van Wijk

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram