Zunobri B1 speelt sterk

OUDE PEKELA – Het jonge Zunobri B1 speelde tegen WSS B1 een ijzersterke wedstrijd. Daarmee gaf het aan dat het gegroeid was.

Zunobri had al eens geoefend tegen de Pekelders maar waren vooral in de 1e helft toen kansloos tegen het langere en toch wat oudere WSS B1.
Dat moest vandaag anders. Coaches Thomas en Christiaan hadden het team op scherp gezet en er moest en zou goed en strak verdedigd worden.
Dat deden de Zuidhorners dan ook met verve.
WSS was in de eerste tien minuten misschien wel ietsjes beter, toch hield Zunobri controle over de wedstrijd.
1-0 van van WSS maar Zunobri beantwoorde elke score direct met een tegenscoren, Sanne scoorde een vrije bal, waarna Bram van afstand de 2-2 erin schoot.
Maar daarna draaiden de rollen om en nam Zunobri het heft in handen.
Alweer een vrije bal betekende 2-3 waarna Matthijs 3-4 door de mand mikte.
Tot de rust bleef Zunobri zo steeds het heft in handen houden.
Een schitterende lange pass van Sanne op Allard strafte de heer af die steeds maar probeerde mee te stelen, Allard mikte achter de korf een mooie afstander raak, 4-5 bij rust.
Na rust toch een andere wedstrijd. WSS mikte 5-5 raak en nu was het weer WSS dat als eerste scoorde, 6-5. Wieke mikte 6-6 door de korf waarna Zunobri de wedstrijd weer overnam.
Nienke kreeg een mooie doorloopbal en mikte deze raak 6-7.
Maar daarna was het ineens op bij de Zuidhorners, WSS echter had nog wat over en met wat geluk mikten zijn nog een paar goals door het kunststof.
Ondanks de ijzersterke wedstrijd werd het 11-7 voor WSS.

Geschreven door: Christiaan Schaafsma